Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nanna Karalahti sai tissejä arvostelevan viestin Instagramissa: ”tissicasesta” mahtava kirjoitus

Nanna Karalahden tissit arvostelussa Instagramissa
AOP

Fitness-tähtenäkin tunnettu Nanna Karalahti (33) sai hiljattain ikävän yksityisviestin Instagramissa. Siinä arvosteltiin Karalahden rintavarustusta itku- ja nauruemojien säestämänä. Karalahti ei kuitenkaan moisesta ollut moksistaan, vaan hän päätti kääntää negatiivisen viestin positiiviseksi julkaisuksi Gramissa.

Keskiviikkona Nanna jakoi Instagramin Tarinat -osiossa yksityisviestin, joka koski hänen rintavarustustaan (näet stoorijulkaisun alla).

”Missä sun tissit, jumpattu pois??” viesti sanoo, nauru- ja itkuemojien säestämänä.

Nanna vastasi positiivisella otteella sanoen, että urheilu on numero 1.

Nanna Karalahden tissit arvostelun kohteena / Instagram / Nanna Karalahti

Tämän lisäksi hän päätti julkaista saamansa viestin Tarinat -osiossa ja omistaa aiheelle vielä oman kuvajulkaisun, joka on tägätty seuraavalla tavalla:

”TISSICASE räjäytti yksityisviestit, joten ajattelin vielä antaa sille kokonaisen postauksen arvoisen huomion. Alkuun haluan vielä selventää, että varmasti jokainen somessa enemmän ja vähemmän pyörivä saa kommenttia jos jonkinmoista eikä niihin oikeasti mun mielestä pidä keskittyä. Nyt kuitenkin olen vähän jakanut niitä, mitkä ovat henkilökohtaisia asioita ja haluan siksi tuoda kaksi asiaa esiin, koska nämä ovat vahvasti omaa moraalikäsitystäni sekä myös isossa roolissa miten omat lapseni haluan kasvattaa.”

Lisäksi julkaisussa Nanna sanoo, että ketään ei saa koskaan arvostella, sillä kukaan ei tiedä toisen tilannetta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos