Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Muistatko unkarilaistähden seksikkään pyöräilykuvan? Kurvit paukkuvat!

Muistatko unkarilaistähden seksikkään pyöräilykuvan? Kurvit paukkuvat!
Instagram / @alettaoceanofficial1

Aletta Ocean aloitti uransa aikuisviihteen parissa huhtikuussa 2007. Aluksi hän keskittyi pienempään määrään elokuvia opintojensa vuoksi, mutta myöhemmin hän päätti keskittyä täysipäiväisesti uraansa aikusiviihdetähtenä.

Hänen ensimmäiset elokuvansa tehtiin 21Sextury- ja DDFProd-yhtiöille. Vuonna 2010 Aletta voitti kaksi AVN-palkintoa ulkomaisen naispuolisen esiintyjän ja parhaan seksikohtauksen kategorioissa elokuvasta nimeltä ”Dollz House”. Hän on esiintynyt yli 260 elokuvassa, joista suuri osa on kuvattu tunnetuissa tuotantoyhtiöissä, kuten BangBros, Brazzers, DDFNetwork, LifeSelector ja Private.

Aletta Ocean on tehnyt useita kauneuskirurgisia toimenpiteitä uransa aikana, kuten nenäleikkauksen, huulten täytön ja rintojen suurennusleikkauksen. Hän on käynyt läpi neljä rintojen suurennusleikkausta, mikä on johtanut hänen nykyiseen rintakokoonsa, joka on 40DD.

Muistatko vielä, kun Aletta julkaisi somessa kuvan, jossa hän istuu pyörän kyydissä bikineissä? Tulikuumat kuvat saivat huimasti tykkäyksiä!

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos