Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Monet eivät siedä Sara Siepin menestystä: ”Tee ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin”

Monet eivät siedä Sara Siepin menestystä: "Tee ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin"
Instagram / @sarasieppi

Somevaikuttaja Sara Sieppi tekee Semihima Oy:nsä kanssa tukevaa tiliä, jonka liikevaihto on yli 600 000 euroa. Hän on useaan otteeseen ihmetellyt somessa, miksi monia kiukuttaa hänen menestyksensä niin paljon.

Hiljattain hän päivitti Instagramiinsa alusvaatekuvan ja kertoi kuvatekstissä, mitä mieltä hän on muiden närästyksestä häntä kohtaan.

”Hetken hengittelin veropäivänä tulleita viestejä ja ajattelin, että enpä jaksa ottaa kantaa, mut sit taas samaan aikaan mietin, et miks mä hiljentyisin niin tärkeestä aiheesta,” Sara aloittaa.

”Jostain syystä todella monen on vieläkin vaikea hyväksyä sitä, että sen nätin naaman takana voi olla myös tyyppi, joka ymmärtää brändäystä ja markkinointia. Se, että mun seuraajista suurin osa on esimerkiksi naisia ja teen välillä heille alusvaateyhteistöitä, ei tee musta tyhjäpäistä, tyrkkyä tai bimboa,” Sara sanoo painavasti.

Hän kertoo, että vaikuttajamarkkinoinnissa voi liikkua todella suuria summia.

”Päinvastoin, se, että osaa kohdistaa sun kohderyhmän oikeanlaiseen markkinointiin on tärkeää tällä alalla. Ja kyllä, vaikuttajamarkkinoinnissa liikkuu suuria summia, sillä se mainosarvo, jonka yritys saa tuotteelleen somevaikuttajan kautta, voi olla todella suuri.”

”Oon tosi monta kertaa sanonut ja sanon edelleen, et jos tää on niin helppoa ja vaivatonta, niin tee sä ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin. En ajatellut siis vieläkään ”pukea päälle kunnolla” tai ”mennä oikeisiin töihin”. Menestyvä nainen ei tulisi olla kirosana,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos