Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Missipiireistä OnlyFansiin siirtynyt Erika Helin joutui yllättäen pyörätuoliin – ”Miten pienestä elämä voi olla kiinni?”

Missipiireistä OnlyFansiin siirtynyt Erika Helin joutui yllättäen pyörätuoliin - "Miten pienestä elämä voi olla kiinni?"
Instagram / Erika Helin

Missipiireistä seksikkäämpään OnlyFansiin siirtynyt Erika Helin istui toissayönä pyörätuolissa. Nyt hän päivittää Instagramissa, miten yhtäkkiä nuoreen, terveen ihmisen elämä voi muuttua. Lauantaina vielä juhlittiin gaalassa, kun elää yhtäkkiä yllätti.

”Elämä kyllä yllättää. Lauantaina oltiin gaalassa ystävien kanssa ja sunnuntaina kärvistelin elämäni pahimmissa kivuissa. Lähdin maanantai-iltana vähän vastahakoisesti päivystykseen kun käveleminen alkoi käydä ihan ylivoimaiseksi,” hän kirjoittaa somessa.

”Hoito alkaa jo vähitellen toimia mutta ei oo tietoa mikä aiheutti näin rajut oireet. Mielessä pyörii miten pienestä elämä voi olla kiinni, kun vaan yhtäkkiä täysin terve nuori voi menettää terveytensä ilman selityksiä.”

Hän kertoo, että pahinta oli epätietoisuus tulevasta.

”Fyysisestä kivusta huolimatta pahin on kyllä epätietoisuus tulevasta. Lento kotiin lähtisi 9h päästä. En tiedä millon pääsen osastolta pois, en tiiä millon voin lentää, montako työjuttua joudun perumaan. Saanko ylipäätään terveyttä takaisin vai kuinka paljon pysyviä vaurioita ehti syntyä.”

”Ajattelin päivittää kun aika moni kyseli viimeöisestä tarinasta missä olin pyörätuolissa. Sillon en vielä tiennyt et on vakava tilanne.”

Hän ei aio avata aihetta enempää, mutta jäämme odottamaan, miten Erika päivittää tilannettaan terveydestään.

Jos upotus ei näy, se voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos