Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Mikko ja Helena Koivu eivät saa avioeroa Suomessa: korkein oikeus kielsi valituksen

Mikko ja Helena Koivu eivät saa avioeroa Suomessa: korkein oikeus kielsi valituksen
Instagram / Helena Koivu

Jääkiekkoilija Mikko Koivu ja hänen (pian) entinen vaimonsa Helena Koivu eivät saa avioeroa Suomessa. Eroprosessi laitettiin vireille jo vuonna 2020, mutta asiassa on ollut epäselvyyttä siitä, pitääkö eroa hakea Suomessa vai Yhdysvalloissa.

Nyt Suomen korkein oikeus on antanut lopullisen päätöksen, eikä se antanut Koivulle valituslupaa Turun hovioikeuden antamaan ratkaisuun, kertoo Ilta-Sanomat.

Sekä hovioikeus että käräjäoikeus päättivät, ettei sillä ole toimivaltaa päättää Koivujen avioerosta. Ratkaisevana tekijänä oli Koivujen pysyvä asuinpaikka, josta pariskunnalla oli riitaa. Helenan mukaan pysyvä asuinpaikka oli Yhdysvalloissa ja Mikon mukaan Suomessa.

Eroprosessi laitettiin kuitenkin vireille vuonna 2020, kun he asuivat Yhdysvalloissa, joten ero tullee ratkeamaan siellä. Asia on siis kääntymässä Helenan hyväksi.

Pariskunnalla on myös riitaa omaisuudenjaosta. Heillä on avioehtosopimus, mutta Helenan mukaan hänet painostettiin sopimukseen, joten se ei hänen mukaansa ole pätevä. Yhdysvaltojen Minnesotan osavaltion alioikeus kuitenkin päätti aikaisemmin, että omaisuudenjaossa voitaisiin soveltaa Suomen lakia.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014 ja heillä on kolme lasta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos