Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Miki Liukkosen synkkä olotila vetää sanattomaksi: ”Olen voinut erittäin huonosti”

Miki Liukkosen synkkä olotila vetää sanattomaksi: "Olen voinut erittäin huonosti"
Instagram / @mikiliukkonen

Kirjailija Miki Liukkonen on voinut huonosti jo jonkin aikaa. Hänen oloaan ei parantanut se, että hän erosi Rita Behmistä hiljattain.

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnonkin voittanut Miki on kertonut sosiaalisessa mediassa pahasta olostaan useamman kerran. Uusimmassa päivityksessä hän kertoo voineensa erittäin huonosti viime aikoina ja sanoo jokaisen päivän olevan tuskaa.

”Tässä kuvassa haluan sulautua seinään, kadota. Olen voinut erittäin huonosti viime aikoina. Herään aamuisin paniikkiin ja kauhuun, illat myös kamalia. En tiedä,” Miki kirjoittaa.

Miki kertoo, että pienetkin teot vaativat huimasti energiaa ja ovat työn ja tuskan takana.

”Tuntuu että olen tulossa hulluksi. Tai surusta vain vinossa. Että jokainen solu tekisi kuolemaa, olisi musta. Mieli on pelkkää murhetta ja ajattelen itseäni, etäällä, erillisenä itsestä ja sumeana. En saa itseäni sanoiksi. Ja sitten turhaudun. Yritän puhua ihmisten kanssa kanssa mutten osaa kuin kyynelehtiä,” Miki jatkaa.

Miki lisää päivityksessä, että jokainen päivä on täynnä tuskantäyteisiä minuutteja.

”Tämä tuska on niin suunnaton ja olen pelkkää mustaa ja tuskaa ja epävirettä… Miten vain. Haluan vain nukkua mutten myöskään halua. En halua ulos enkä halua olla sisällä. En halua,” Miki sanoo.

”Tämä on tilanne. En minä jaksa,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos