Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Megan Fox ja Kourtney Kardashian yhteiskuvassa – kummatkin yläosattomissa

Megan Fox ja Kourtney Kardashian yhteiskuvassa - kummatkin yläosattomissa
AOP

Näyttelijä Megan Foxista ja Kardashianit-ohjelmasta tuttu Kourtney Kardashianista on tullut hyvät ystävät, kertoo US Magazine. Syynä tähän sanotaan olevan se, että Meganin kumppani Machine Gun Kelly ja Kourtneyn mies Travis Barker ovat hyviä ystäviä. Näin ollen myös naiset ovat viettäneet keskenään paljon aikaa.

“Varsinkin viimeisien kuukausien aikana he ovat tulleet todella läheisiksi. He käyttäytyvät kuin bestikset ja Kourtney viettää enemmän aikaa Meganin kanssa kuin joidenkin siskojensa. He myös usein nauttivat ajastaan niin, että Travis Barker ja Machine Gun Kelly ovat mukana,” lähde paljasti.

Nyt kaksikko on myös poseerannut yhdessä Kim Kardashianin SKIMS-tuotemerkille. Instagramissa julkaistussa kuvasarjassa kaksikko makaa toistensa vieressä alushousut jalassa, peittäen rintansa käsillään. Tummaveriköt näyttävät näissä kuvissa niin samanlaisilta, että heitä voisi melkein luulla siskoksiksi.

Naiset ovat kuuleman mukaan käyneet muun muassa yhdessä keikoilla ja syömässä. Heidät nähtiin viettämässä aikaa myös VMA-tapahtumassa New Yorkin Brooklynissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset