Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Meeri Koutaniemi kertoo 19 vuotta kestäneestä kivustaan: piinaa joka päivä

Meeri Koutaniemi kertoo 19 vuotta kestäneestä kivustaan: piinaa joka päivä
Instagram / Meeri Koutaniemi

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kertoi hiljattain Instagramissa kivusta, joka piinaa häntä joka päivä. Tähän kipuun monet varmasti osaavat samaistua.

”Migreeni. Kipu, jota on jatkunut nyt tasan 19 vuotta, ja loppua ei tunnu näkyvän. Joskus migreenipäiviä on viikossa enemmän kuin normaaleja. Migreenikohtaukset johtaa usein alakuloisuuteen ja ahdistukseen, jossa pahimmillaan viruu vuorokausia,” hän aloittaa kirjoituksensa.

Meerin oireet ovat rajuja.

”Oksentelu ja kasvojen toispuoleinen halvaantumisen tunne aiheuttaa henkisen ja fyysisen lamaantumisen,” hän sanoo.

Meeri on kokeillut migreeniin ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä.

”Mä oon itse kokeillut useampaa lääkettä, botoxia niskaan ja leukalihaksiin, akupunktiota, kiropraktiikkaa ja vaihtoehtoisia hoitoja, shamaaneja ja energiahoitoja. Jätin myös pois hormonaalisen ehkäisyn. Perussa kävin jopa aivojen puristelijalla, jonka analyysi oli, että migreeni johtuu pään eri osiin jääneestä ilmasta.”

”Mulle ei lukuisilla lääkärikäynnillä Suomessa ikinä kerrottu, että naisilla migreeni ovat kolme kertaa yleisempää kuin miehillä. Hormonaalinen migreeni on yli puolella migreeniä sairastavilla naisilla. Jos migreeni liittyy näin usein kuukautisiin, miksi siitä ei puhuta enemmän?” hän miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com