Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Aitolehden vinkit parempaan treenimotivaatioon: simppelit niksit!

Martina Aitolehden vinkit parempaan treenimotivaatioon: simppelit niksit!
Instagram / @martinaaitolehtiofficial1

Hyvinvointivalmentaja ja urheilija Martina Aitolehti treenaa parhaillaan Lahden MM-kisoihin.

Hän on ehtinyt onneksi myös päivittää Instagramiin treenimateriaalia. Hiljattain hän julkaisi treenivideon, jonka yhteydessä hän jakaa seuraajilleen yksinkertaiset vinkit treenimotivaation palauttamiseen.

”Meille kaikille tulee ajanjaksoja kun motivaatiota on vaikea löytää. Onneksi on olemassa keinoja pysyä motivoituneena ja mennä kohti tavoitteita!” Martina sanoo Instagramissa.

Ensimmäinen vinkki koskee tavoitteiden asettamista.

”Aseta tavoitteita: Kirjoita ylös selkeät ja saavutettavissa olevat tavoitteet, jotka haluat saavuttaa. Tämä auttaa pitämään fokuksen kirkkaana ja motivoi etenemään kohti päämäärää,” Martina neuvoo.

Seuraavaksi hän kehottaa hankkimaan vaihtelua treeniin.

”Vaihtelua treeniin: Monipuolisuus pitää harjoittelun mielenkiintoisena. Kokeile erilaisia liikuntamuotoja ja -treenejä. Kokeile esim. erilaisia ryhmäliikuntatunteja tai treenaa ulkona vaihtelevissa ympäristöissä.”

Itsensä palkitsemisella on myös suuri merkitys.

”Palkitse itsesi: Aseta itsellesi pieniä välitavoitteita ja palkitse itsesi jokaisen saavutuksen jälkeen. Se voi olla esimerkiksi herkkuateria, rentouttava kylpy tai vaikka viikonloppureissu!”

Martina suosittelee myös treenikaverin ottamista mukaan treeniin.

”Treenikaveri: Kutsu ystävä treenikaveriksi! Tsempatkaa toisianne ja treenaaminen muuttuu sosiaaliseksi ja hauskaksi kokemukseksi.”

Viimeisenä hän muistuttaa vielä levon ja palautumisen tärkeydestä.

”Muista lepo ja palautuminen: Älä unohda antaa kehollesi riittävästi aikaa levätä ja palautua. Hyvä uni ja riittävä lepo auttavat ylläpitämään motivaatiota ja suorituskykyä treenien aikana.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos