Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Hintikka esitteli kotinsa sotkun rehellisesti: ”Resonoi niin kovaa että maa tärisee”

Marja Hintikka esitteli kotinsa sotkun rehellisesti: "Resonoi niin kovaa että maa tärisee"
Instagram / @marjahintikka

Juontaja Marja Hintikka kohtasi hiljattain ongelman, johon moni osaa samaistua. Hän puhui sosiaalisessa mediassa rehellisesti kotinsa sotkusta ja julkaisi kirjoituksen yhteydessä kuvan, jossa hän istuu tyhjien säilytyslaatikoiden edessä.

”Viikon sotku: tyhjät säilytyslaatikot,” Marja aloittaa.

Marjalla on tapana hankkia säilytyslaatikoita ja lokeroita aikomuksenaan organisoida, mutta organisointi ei koskaan tapahdukaan.

”Oletko sinäkin hommannut upeita säilytyskalusteita tai erilaisia laatikoita ja lokerikkoja jalona aikomuksenasi organisoida niihin pääsiäiskoristeita, vaatteita, hattuja, papereita valokuvia… ja sitten viikkojen (tai kuukausien tai vuosien) päästä huomannut, että kas – nytpä säilytyslaatikoista onkin tullut osa sotkua? Ja ne loistavat edelleen tyhjyyttään,” Marja jatkaa.

Marja suosittelee hankkimaan organisointiratkaisut vasta suunnitelman laatimisen jälkeen ja todelliseen tarpeeseen.

”Muuten huomaat olevasi organisointivälinekaaoksessa olemassa olevan kaaoksen lisäksi,” hän toteaa.

”Mulla on ollut myös tapana säilytellä TÄYDELLISEN kokoisia rasioita ja pahvilaatikoita, koska ”näihinhän saisi kivasti järjestelyjä vaikka sukat”. Joopa-joo. Just nakkasin eilen yhden tällaisen laatikkojemman pahvinkeräykseen.”

Hän kysyi seuraajiltaan, osaako kukaan samaistua tähän: kommenttikenttä alkoi nopeasti täyttyä yksimielisistä kommenteista.

”Mulla on järjestämisluennoissa ihan oma kalvokin tälle ja siinä lukee jotain, että ”älä aloita Ikeasta” tms. Koska niin moni ostaa tarvikkeita ensin vaikka parempi olisi aloittaa karsimalla tavarat,” yksi seuraaja sanoo.

”Resonoi niin kovaa että maa tärisee, kellari on puolillaan tyhjiä laatikoita,” seuraava kommentoi.

”Mulla on toi sama. Saman tapainen juttu on se, että rakastan ostaa kaikenlaisia siivousvälineitä, mutten käyttää niitä.”

”Viisaan tyttäreni neuvo, älä osta säiltyslaatikoita, vähennä tavaraa!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos