Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Hintikan käytännöllinen ”Mordorsäkki” yllätysvieraiden varalle: hupaisa video!

Marja Hintikan käytännöllinen "Mordorsäkki" yllätysvieraiden varalle: hupaisa video!
Instagram / @marjahintikka

Jokainen tietää, mikä paniikki iskee yllätysvieraiden ollessa kulman takana ja kodin näyttäessä kaaokselta. Juontaja Marja Hintikalla on tähän huippuhyvä ratkaisu: Mordorsäkki.

Marja kertoo julkaisemansa videon yhteydessä, miten Mordorsäkki syntyy.

”1. Joku koodaa tulevansa piipahtamaan. 2. Hirvee paniikki sotkusta! 3. Löydät onneksi (sen isomman) IKEA-kassin. 4. Vedät kaiken mahdollisen tasoilta kassiin. 5. Mordorsäkki on syntynyt,” Marja kirjoittaa julkaisemansa videon yhteydessä.

Seuraavaksi hän kertoo, että Mordorsäkin luomisen jälkeen se löydetään seuraavan muuton yhteydessä. Ilmeisesti Marjalle oli käynyt ohraisesti edellisen Mordorsäkin kanssa, kun hän oli sullonut sinne passinsa eikä enää ollut löytänyt sitä – ainakaan ajoissa ennen New Yorkin matkaa.

Hän selkeyttää myös Mordorsäkin nimeä.

”#mordorsäkki -nimi viittaa siihen, että tällaisen sekatavarasäkin purkaminen on yhtä hirveää kuin joutuisi Mordoriin. (Jos edelleen epäselvää, lue Taru sormusten herrasta!”

”MORDORSÄKKI on myös yleisnimitys kaikille niille nyssäköille, joita sullomme kaappien perukoille ajatuksella ”mä puran tän huomenna”. Ja puritko?”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos