Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Nordinin napakka mielipide e-pillereistä sai aikaan somekeskustelun

Maria Nordinin napakka mielipide e-pillereistä sai aikaan somekeskustelun
Instagram / @marianordin.freetoheal

Mielipiteitä jakava bloggaaja ja hyvinvointivalmentaja Maria Nordin keskittyy puhumaan paljon naisena olemisesta ja voimaannuttamisesta.

Tällä kertaa Maria avautui e-pillereistä ja siitä, kuinka niiden lopettaminen muutti hänen elämänsä.

”Kun 18 vuotta sitten lopetin e-pillerit, alkoi mielenkiintoinen matka,” Maria kirjottaa.

”Koen että naisena minulla on oikeus ja velvollisuus oppia tuntemaan itseni ja kiertoni sekä feminiinienergia, joka kierron kautta tulee väistämättä pintaan. Kun pääsin irti ja luonnollinen kierto palautui keho ja minä tuntui aivan erilaiselta! Oikealta. Minulta. E-pillerit häiritsi keho-mieli yhteyttä,” hän jatkaa.

”Feminiini olemus on syklistä, luovaa ja myös tuhoavaa. Jos sen olemusta ei tiedosta tai jos sitä vastustaa, oleminen voi tuntua haastavalta.”

Seuraajat ovat kommentoineet Marian päivitykseen aktiivisesti ja aloittaneet keskustelun.

”Itse olen käyttänyt pillereitä joskus ehkä kuukauden ja siihen loppui, keho sanoi Ei. Tuntui jo parikymppisenä vahvasti siltä, ettei kehoa saa sekoittaa niillä ja se oli hyvä päätös,” yksi kommentoi.

”Elämäni yksi parhaista päätöksistä oli lopettaa pillerit. Sen jälkeen olen ollut ihmisenä se jollaiseksi synnyin, sellainen joka olin lapsena,” toinen lisää.

”Olen käyttänyt kymmeniä vuosia ja still alive. Tulin ihan heti raskaaksi kun lopetin eikä yhtään mitään kauhutarinaa kerrottavaksi,” eräs kuitenkin sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos