Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Kuusiluoma kohtasi katastrofin mökillä: ”Luovutin ja menin hotelliin”

Maria Kuusiluoma kohtasi katastrofin mökillä: "Luovutin ja menin hotelliin"
Instagram / @mariakuusiluoma

Kuten monet muutkin suomalaiset, myös näyttelijä Maria Kuusiluoma pitää mökkeilystä.

Hän kirjoitti päivä sitten Instagramissa katastrofista, jonka hän kohtasi lähdettyään mökille joitakin viikkoja takaperin. Tarkoituksena oli laittaa paikka talvikuntoon, mutta asiat eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan.

”Muutama viikko sitten lähdin landelle, tarkoituksena laittaa paikka talvikuntoon. Sitten menikin kaikki pieleen,” hän aloittaa Instagramissa.

”Pilkkopimeässä törmäsin ihan ensimmäisenä ulkorappusilla oravien keräämään talvivarastoon.
Sitt ovesta sisään. Kämppä kylmä ja sisältä kuului ihmeellistä ääntä. Valot päälle ja kohti ääntä, eli pannuhuonetta. Painelin kaikkia mahdollisia nappuloita, jotta saisin äänen loppumaan, ei onnistunut. Sitten sähköjohdot yksi toisensa jälkeen irti seinästä. Ääni loppui,” hän listaa.

”Lopputulema – öljy loppunut, eikä järjestelmä ollut laittanut sähköä päälle, koska vesikierron pumppu oli käynyt kuivana, koska verkostosta vuotaa vesi ”jonnekin”,” hän kertoo.

”Siinä 8 asteen sisälämpötilassa päätin yrittää lämmittää varaavat takat. Kuivat puut vähissä, ja toisen takan hormi ei vetänyt. Sunnuntai aamuyöllä luovutin 01 aikoihin ja menin hotelliin,” hän tunnustaa.

Kommenttikentässä hän on saanut paljon myötätuntoisia kommentteja ja monet ovat vinoilleet Murphyn laista, jonka mukaan kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee.

Maria kertoo kommenteissa, että nyt kaikki on jo kunnossa mökillä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos