Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Maria Kihlström kertoo silikonirintojen muuttaneen hänen elämänsä: ”Sain jotain tärkeää takaisin”

Maria Kihlström kertoo silikonirintojen muuttaneen hänen elämänsä: "Sain jotain tärkeää takaisin"
Instagram / Maria Kihlström

Seksuaaliterapeutti Maria Kihlström otti viime marraskuussa silikonirinnat. Hän puhui asiasta kuitenkin vasta keväällä ja julkaisi aiheeseen liittyen myös Instagram-julkaisun.

Hiljattain hän puhui Me Naiset-lehdelle siitä, kuinka silikonirinnat toivat hänen naisellisuutensa takaisin.

”Keväällä kaksi nuorta naista tuli kertomaan, että olen heidän idolinsa, kun puhun näistä asioista ääneen. Totesimme yhdessä, etteivät naisen älykkyys ja silikonirinnat sulje toisiaan pois,” Kihlström kertoi Me Naisille Iltalehden mukaan.

Hän sanoi ensin tunteneensa siitä syyllisyyttä, mutta myöhemmin hän herkistyi onnesta kyyneliin.

”Voit sanoa minua turhamaiseksi, mutta et voi tietää miltä minusta tuntuu tai on tuntunut. Kehorauhaan paketoitu toisten kehojen väheksyminen on kuin valehtelisi itselleen että pakkasella ei palele minihameessa,” hän kirjoitti huhtikuussa Instagramissa.

”Minä huomasin jo ensimmäisen lapsen jälkeen miten rintojeni valtava muutos ihastutti, hämmensi ja lopulta suretti. Tämän muutoksen kun toistin kolmen lapsen kanssa ja kahdeksan vuoden imetykseen yhdistettynä jäin varsin rinnattomaksi.”

”Yritin hyväksyä tilanteen, oppia näkemään kehoni uusin silmin mutta jokin puuttui. Oli päiviä ja pidempiäkin aikoja kun rakastin pieniä litistyneitä rintojani. Mutta oli päiviä kun rinnattomuus teki olon surkeaksi ja kosketuksen vastaanottamisen hankalaksi.”

”Otin marraskuussa silarit itseni takia, en yhdenkään miehen tai julkisuuden paineiden. Hetkeäkään en ole katunut vaan sen sijaan olen nauttinut. Sain jotain minulle niin tärkeää takaisin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos