Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Hintikan neuvo jokaiselle, jota maailma murjoo: ”Vahva suositus”

Maria Hintikan neuvo jokaiselle, jota maailma murjoo: "Vahva suositus"
Instagram / Maria Hintikka

Suosikkijuontaja Maria Hintikka viettää kesää järven tuntumassa. Hän on laittanut Instagramissa gallupin pystyyn ja kyselee, kumpi on parempi: järvi vai meri. Hän myös miettii luonnonvesien tärkeyttä ihmisen hyvinvoinnin kannalta.

”Kesän perinteinen galluppi: JÄRVI vai MERI? Mä pohdin tätä joka kesä, koska tykkään molemmista. Asun meren äärellä mutta kesät tulee vietettyä aina järvellä,” hän kyselee seuraajilta.

”Omassa elämässäni tuntuu olevan niin, että kun kaipaan seikkailua, meri kutsuu. Rauhaa, lempeyttä ja lepoa taas tarjoaa järvi. Meri kutsuu mua mutta tekee samalla levottomaksi ja heittää eteen haasteen. Järvi taas tasapainottaa: tuo olon, että juuri nyt on hyvä.”

”Nää fiilikset kumpuaa jostain kaukaa, en oikein edes tiedä mistä. Yhtä kaikki, vesi on supertärkeä elementti – ollaanhan me kaikki aloitettu taipaleemme kohdun lämmössä lapsivedessä kellutellen,” hän lisää.

Marialla on myös neuvo jokaiselle, jota maailma murjoo.

”Kun maailma murjoo, mene kelluttelemaan. Vesi kannattelee – silloinkin kun kukaan muu ei,” hän sanoo.

”Kaikille kannattelijan rooliin elämässä taipuvaisille vahva suositus: jos vaan mitenkään mahdollista, alkakaa uimaan ja kellumaan. Mieluiten luonnonvesissä. Se todella hoivaa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos