Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Madonna sai yleisön haukkomaan henkeään— Esiintyi rinnat paljaana varainkeruutapahtumassa!

Madonna esiintyi rinnat paljaana varainkeruutapahtumassa
AOP

62-vuotias superstara Madonna esiintyi ensimmäistä kertaa kiertueensa jälkeen Priden kunniaksi New Yorkissa. Boom Boom Room-klubilla perjantaina järjestetty varainkeruutapahtuma keräsi runsaasti yleisöä, eikä Madonnan esiintyminen takuulla jättänyt ketään kylmäksi— Madonna nimittäin esiintyi asussa joka sai ihmiset haukkomaan henkeään.

Popin kuningattaren esiintymisasu herätti ihmisten mielenkiinnon ja vangitsi katseet, sillä Madonna tosiaan esiintyi asussa joka paljasti naisen rinnat käytännössä täysin. Laulajalla oli räväkkä turkoosi peruukki päässä ja hän oli pukeutunut bondage-henkisiin nahkashortseihin, sekä remmeihin. Yläosana naisella oli yllään vain verkkopaita, joka ei todellakaan jättänyt mitään arvailujen varaan. Madonna hurmasi yleisön asullaan ja energiallaan esittäessään megahittinsä ’Hung up’, sekä tuoretta musiikkia tähden uudelta Madame X-levyltä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Madonna (@madonna) jakama julkaisu

Lonkkaleikkauksesta parantunut laulaja myös myi polaroid-kuvia itsestään varainkeruutapahtumassa ja todisti kuvien kauppauksen erittäin kannattavaksi toiminnaksi— Madonna nimittäin julisti Instagramissa, että varoja oli kerätty huimaavat 150 000 dollaria.

-Matkamuistoja Pride-juhlasta Boomissa. Olen niin onnellinen, että keräsimme 150 000 polaroid-huutokaupassa. Kiitos, kun tulitte, Madonna kirjoitti Instagramissa.

Käy tsekkaamassa kuvat Madonnan tyrmäävästä esiintymisasusta ja juhlatunnelmasta Instagramissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos