Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maailman seksikkäin jalkapallotuomari esitteli pakaransa Instagramissa: kuin kaksi jalkapalloa

Maailman seksikkäin jalkapallotuomari esitteli pakaransa Instagramissa
Instagram / Claudia Romani

Italialaissyntyinen Claudia Romani on muun muassa Playboy -lehdestä tuttu kaunotar, joka ei pelkää esitellä pakaroitaan. Kun hän sai jalkapallotuomarin pätevyyden, hänet rankattiin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi. Se ei ole mikään ihme, sillä Instagramin kuvat paljastavat, että tämä kaunotar käy salilla ja urheilee pitääkseen itsensä timmissä kunnossa.

Viimeisimmässä kuvassaan Claudia poseeraa pakarat paljaana surffilaudan vieressä. Hänen uhkeat pakaransa muistuttavat suorastaan kahta jalkapalloa. Claudia on asunut viimeisen 11 vuoden ajan Yhdysvaltojen Miamissa ja hänen Instagraminsa onkin täynnä rannalla otettuja, vähäpukeisia kuvia.

Claudia on ollut kasvissyöjä viisivuotiaasta saakka. Hän on kertonut muun muassa pyrkivänsä terveelliseen elämäntyyliin ja hän kuntoilee säännöllisesti. Hänet valittiin vuoden bruneteksi Italian Playboyssa vuonna 2016.

Kaunottaren upeita peppukuvia pääsee tirkistelemään alta. Ota 1,4 miljoonaa seuraajaa omaava Claudia seurantaan, jotta et missaa tuoreita peppukuvia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset