Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lotta Harala puhui henkisestä kamppailusta: urheilijan vaikeat hetket jäävät helposti huomiotta

Lotta Harala puhui henkisestä kamppailusta: urheilijan vaikeat hetket jäävät helposti huomiotta
Instagram / Lotta Harala

Aitajuoksija Lotta Harala avautui hiljattain Instagramissa siitä, kuinka tärkeää henkinen hyvinvointi ja itsensä hyväksyminen on urheilijoille. Lotta on tällä hetkellä Teneriffalla treeileirillä ja hän paljasti Gramissa tärkeitä fiilisiä.

“Nyt on kolme viikkoa tätä treenileiriä takana. lähdin tänne valmistautuneena siihen, että itse vasta käynnistelen lajinomaista harjoittelua muiden ympärilläni viimeistellessä kisakuntoaan. tiesin, ettei se tulisi olemaan helppoa tai mielekästä.”

“Olen ylpeä itsestäni, sillä sekä etukäteen että täällä tehty henkinen työ on tuottanut tulosta. En ole tuskastunut, vajonnut epätoivoon, kadehtinut muita, häpeillyt omaa tekemistäni tai väheksynyt omia korvaavia harjoitteitani muiden juostessa vieressä kovia aitareenejä,” hän kertoo.

Lotta muistuttaa itseään jatkuvasti omasta senhetkisestä tilanteestaan ja tietää, että kaikki hetket eivät ole hyviä.

“Kivaa tämä kaikki ei ole ollut, mutta eipä sen aina kuulukaan olla. epämiellyttäviä tunteita olen oppinut sietämään ja tiedän, että niitä erittäin miellyttäviäkin on vielä tulossa,” hän sanoo.

“Jos jotain, niin urheilu on erityisesti henkistä kamppailua itsensä kanssa. sinä olet se, joka käyt läpi ajatukset itsesi kanssa. Sinä olet se, joka tunnet laidasta laitaan tunteet itsesi kanssa. Sinä olet myös se, joka voit vaikuttaa kaikkein eniten näihin molempiin.”

Lotta kertoo, että on viimeisen puolentoista vuoden aikana kehittyny urheilijana etenkin henkisesti. Treenit jatkuvat ja ensi vuodelle on kovia tavoitteita.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni