Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Lotta Harala avautuu taloudellisesta tilanteestaan: ”En tule saamaan taloudellista tukea”

Lotta Harala avautuu taloudellisesta tilanteestaan: "En tule saamaan taloudellista tukea"
Instagram / Lotta Harala

Aitajuoksija Lotta Harala on ollut jonkin aikaa poissa pelistä taannoisen loukkaantumisensa vuoksi. Hän julkaisi hiljattain Instagramissa julkaisun liittyen rahatilanteeseensa ja tulevaisuuteensa urheilijana.

”Tulen tippumaan kaikista tukiryhmistä tulevalle kaudelle. En tullut valituksi Team Finlandiin enkä tule saamaan Olympiakomitean urheilija-apurahaa,” Lotta aloittaa.

”Urheilu on siitä raaka ammatti, että siinä ainoa merkkaava tekijä on tulos. Saavutukset ja menestyminen. Omalla kohdallani erittäin vaikea vamma, leikkaus ja sen pitkäjänteinen, raju ja piinaavan pitkä kuntoutus on pitänyt itseni kaksi kokonaista vuotta poissa kisakentiltä. Olen tehnyt kaikkeni säären parantumiseksi, sitoutunut 100% ja elänyt urheilun ehdoilla nämäkin vuodet. Mutta en ole tehnyt tulosta, joten en tule myöskään saamaan taloudellista tukea,” Lotta kertoo urheilun raakuudesta.

Lotta kertoo rakentaneensa viimeisen 13 vuoden aikana vahvaa urheilijabrändiä, jonka turvin hän voi jatkaa kohti tavoitteitaan.

”Sen mahdollistamana pystyn tulevinakin vuosina urheilemaan ammattimaisesti.”

”Tavoitteeni urheilijana ovat korkealla ja nämä vaikeudet ovat vain entisestään vahvistaneet taistelutahtoani, nälkääni ja periksiantamattomuuttani.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos