Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Loman tarpeessa oleva Janni Hussi miettii: miksi kesälomalle jäämistä pitää perustella?

Janni Hussi miettii, miksi lomalle jäämistä pitää perustella
AOP

Fitness-tähti Janni Hussi on päättänyt pitää kesälomaa. Mutta kuten jokainen yrittäjä ja freelanceri tietää: lomaa on usein vaikea ottaa. Hussikin on Instagramissa hiljattain avautunut ja sanonut olevansa loman tarpeessa. ”Ei siksi, että työt ottaisi päähän, vaan siksi, että niitä on nyt aikas paljon.”

Itse kukin on loman tarpeessa silloin tällöin. Nollautuminen ja rentoutuminen on tärkeää ihan jokaiselle. Hussi kertoo, että päivät venyvät helposti, vaikka kuinka yrittäisi päättää laittavansa luurin kiinni tiettyyn aikaan.

”Tuntuu että jokainen päivä vaan venyy ja venyy, vaikka kuinka olis suunnitellut laittavansa luurin kiinni johonkin tiettyyn kellonaikaan. Kaikki viestimet huutaa hoosiannaa ja vaikka tuntuu että koko ajan on vastaamassa johonkin puheluun, meiliin, whatsappiin tai DM, silti eri viestimissä odottaa satoja vastaamattomia viestejä,” väsynyt Hussi sanoo Instagramissa.

Hussi on nyt kuitenkin päättänyt pitää lomaa, vaikka kyselijöitä piisaa. Hän miettii, miksi kesälomalle jäämistä pitää perustella ja miksi päätöstä ei kunnioiteta.

”Semmoseen jännään ilmiöön oon tässä kevään aikana törmännyt erilaisissa tilanteissa, kun kerrot olevas heinäkuun lomalla ja että elokuussa sopii jatkaa hommia, niin useamman kerran vastaukseksi tuli ”no mut kato ei tähän mee ku pari tuntii” tai ”täähän olis vaan yhden viikonlopun” tai ”sithän sul on aikaa tehdä tämä ja tämä”. No kun ei ole kun mä oon lomalla,” Janni sanoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos