Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusogalla takana rankka kuukausi: ”Tämä on some, ei 24/7 live”

Lola Odusogalla takana rankka kuukausi: "Tämä on some, ei 24/7 live"
Instagram / @lolaodusogaofficial

Miss Suomi ja mediapersoona Lola Odusoga kertoi sosiaalisessa mediassa, että elokuu ei ole ollut sitä, miltä se on somessa näyttänyt.

Kiireinen yrittäjä kertoo, että hänellä ei ole ollut elokuussa lainkaan vapaapäiviä, vaikka toiselta on näyttänyt.

”Mä nautin nimenomaan kiireestä ja siitä et on paljon kaikkee meneillään, mutta tältä kuukaudelta on nyt puuttunut ne vapaapäivät kokonaan,” Lola kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

”Näennäisesti on varmaan taas näyttänyt toiselta, on voinu saada kuvan et mähän oon ollu vaan ihanasti kepeesti kaikil eri festareilla ja tapahtumissa, ja ottanu vähä aurinkoa asuntoveneellä,” hän jatkaa.

Hän muistuttaa kuitenkin, ettei somessa nähdä koko elämää.

”Mut joo, ne on vaan ne tietyt hetket mitä ootte nähneet. Ei kannata ikinä erehtyy luulee, että täällä näkyisi kaikki tekeminen, oleminen ja meneminen. Tämä on some, ei 24/7 live,” Lola sanoo.

Lola on kuitenkin järjestänyt itselleen syyskuussa vapaapäiviä ja hän kertoo odottavansa niitä innokkaana.

”Mutta ajatus on ollut aina, hanki niin mieluisa ja ihana työ josta et koe sellaista pakonomaista tarvetta paeta ja päästä lomalle. Siinä oon onnistunu. Mutta mä uneksin aika paljon just nyt yhestä kahesta vapaasta, ja sellasia onkin luvassa syyskuun puolella, koska ihan itte järkkäsin. Ja odotan!” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos