Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusoga puhuu ulkonäöllä tienaamisesta: ”Suomi on kateellisten maa”

Lola Odusoga puhuu ulkonäöllä tienaamisesta: "Suomi on kateellisten maa"
Instagram / @lolaodusogaofficial

Miss Suomi Lola Odusoga on suorasanainen yrittäjä ja hän julkaisee usein Instagramissa upeita kuvia, joiden yhteydessä hän kertoo arjestaan ja elämästään.

Lola vietti aikaisemmin tällä viikolla yrittäjän päivää ja puhui ulkonäöllä tienaamisesta tyrmäävän kuvan yhteydessä.

”Tiiättekö mikä on yks ylivoimasesti triggeröivimmistä ja vähätellyimmistä ammateista ja aloista? Se että joku tekee ulkonäöllään rahaa. Se suututtaa niin monia!” Lola aloittaa kirjoituksens.

Lola sanoo, että kuulee jatkuvasti vihjailuja siitä, että hän ei tekisi ”oikeita töitä.”

”Jatkuva arvostuksen puute, kitinä ”oikeista töistä”, loputon kykyjen, osaamisen ja taitojen epäily, sängyn kautta etenemisen vihjailu, sekä aivottomaksi, hömpäksi, tyhmäksi ja epätoivoiseksi tyrkyksi leimaaminen,” hän jatkaa.

Lola sanoo, että kauneus- ja mallimaailman yrittäjiä jopa raportoidaan verottajalle.

”Suomi on tunnetusti kateellisten maa, mutta kyllä mä sanon että oon silti hämmentynyt siitä, miten tässä maassa jaksetaan jatkuvasti mm raportoida verottajalle kauneus/mallimaailman yrittäjiä, vihjaten että eivätpä he ainakaan veroja maksa. Oikeesti, onko missään muualla tällasta? Ihanan kannustavaa,” hän sanoo turhautuneena.

Lola muistuttaa, että ihan jokaisella on mahdollisuus tienata omalla ulkonäöllään.

”Ja siis hauskuushan on siinä, että kun JOKAISELLA MEILLÄ ON ulkonäkö, vieläpä erilainen ja ainutlaatuinen sellainen, toisin kuin jokaisella ei välttämättä ole vaikka taitoja johonkin tiettyyn alaan tai ammattiin. Mut ulkonäkö, kyllä, me kaikki näytetään joltain.”

”Kysyn siis, miten voi olla niin kateellinen siitä mitä joku muu tekee, kun sulla on ihan täsmälleen sama mahdollisuus? Pitää vaan tajuta mikä se oma tietty juttu vaikka omassa ulkonäössä ja itessä muutenkin on, niin itsestään voi myös tehdä parhaimmillaan oikein menestyvän brändin tai ainaki sellasen ihan ok:n,” hän sanoo napakasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos