Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusoga latasi kirpeän vastauksen seuraajan huoliin Patreon-tilistä

Lola Odusoga latasi kirpeän vastauksen seuraajan huoliin Patreon-tilistä
Instagram / @lolaodusogaofficial

Miss Suomi ja somevaikuttaja Lola Odusoga kertoi lokakuun alussa avanneensa Patreon-tilin, jossa seuraajat näkevät kuvia, joita someen ei jaeta.

Lolan Patreon-tili on kuitenkin hiertänyt joitakin seuraajia.

”Anteeksi… Siis kuulinko just että jollain oli ongelma sen kanssa että lanseerasin Patreon-alustalle oman sivun, jossa voi maksua vastaan nähdä kuvia mitä ei näe muualla? Ja oliko niin, että ko henkilö oli huolissaan, että onko tämä mun ainoa ansaintakeinoni?” Lola aloittaa sarkastisella vivahteella.

”Eikö ole hiukan hölmöä vielä vuonna 2023 olettaa mistään ja kenestäkään yhtään mitään, ja olla tuomitsemassa toisten tekemistä ilman että tietää ees mistä on kyse? Ja vaikka tietäisikin, niin siltikään…,” hän jatkaa.

Seuraavaksi hän kannustaa epäilijöitä kurkkaamaan Patreon-tilille.

”Käy ihmeessä ottaa seurantaan mun tili tuolla, jep, se maksaa, ja maksut yleensä karsii nää hölmöimmät kommentoijat. Ja jos oot huolissas mun duuneista, älä oo…,” hän sanoo.

Hän laittaa pisteen epäilyille siitä, että hänellä ei olisi tarpeeksi töitä.

”Mä teen vuoden ympäri kyllä niin paljon duunia, että kaikki ei välttämättä ehtis ja kykenis samaan, eli voit hengittää rauhassa. Oon lanseerannu tänä vuonna jo lastenkirjan, tehnyt kuutta eri tv-tuotantoa, ollut useissa kuvauksissa, ollut puhujana/keskustelijana useissa tilaisuuksissa, juontanut useita tapahtumia, tehnyt useita mainoskampanjoita ja kirjottanut mun blogiani. Ja yhtä useelle asialle oon sanonut ei, kun ei ole aika tai mielenkiinto riittänyt,” hän listaa.

”Ja mitä kuviin tulee, mä aloitin urani alusvaatemallina, olin Triumphin ja Anttilan vakkarimalli. Ja oon tehnyt sitä ihan 17-vuotiaasta tähän 46-vuotiaaseen asti (ymmärrän et se voi kyl kiristää) eikä se tuu ihan helposti loppumaan,” Lola lisää.

”Annetaanko hei kaikkien naisten olla mitä he haluavat olla,” hän vielä päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos