Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Leonardo DiCaprion exä puhuu suhteesta ensimmäistä kertaa: kertoo mielipiteensä naiskuvioista

Leonardo DiCaprion exä puhuu suhteesta ensimmäistä kertaa: kertoo mielipiteensä naiskuvioista
Instagram / Kristen Zang

Leonardo DiCaprio on herättänyt huomiota jo pitkän aikaa parisuhdekuvioillaan. Näyttää nimittäin siltä, että 47-vuotias näyttelijä laittaa nuorten tyttöystäviensä kanssa poikki, kun he täyttävät 25 vuotta. Myös viimeisin suhde päättyi vain kuukausia naisystävän 25-vuotissynttäreiden jälkeen.

Nyt Kristen Zang, yksi DiCaprion ensimmäisistä tyttöystävistä kertoo People-lehdelle ensimmäistä kertaa suhteestaan Leoon.

”Olen hyvin yksityinen henkilö, kuten ex-poikaystäväni. Mutta ensimmäistä kertaa olen päättänyt jakaa muutaman asian,” Zang aloittaa.

”Leo ja minä seurustelimme neljän vuoden ajan. Tapasin hänet satunnaisesti ystävien kautta ollessani 19-vuotias. Siirryimme parisuhteeseen, kun olimme molemmat 21-vuotiaita,” Zang jatkaa.

Zang kertoi, että sai tuolloin tapailla Leoa rauhassa ilman, että paparazzit roikkuivat kannoilla.

”Tapasin Leota pitkään useissa kuvauksissa eri maissa. Rakastimme toistemme ystäviä ja olimme kuin yksi suuri ja onnellinen perhe. Leo oli todella suloinen ja huomaavainen poikaystävä. Oli meillä myös vaikeita aikoja, kuten monilla pariskunnilla,” Zang kertoo.

Hän kertoo seuraavaksi erosta.

”Erosimme vuonna 1997, mutta sitten palasimme takaisin yhteen. Sitten suunnilleen neljä kuukautta sen jälkeen, kun täytin 25 vuotta (hah, tiedän, mitä ajattelette), suhteemme päättyi lopullisesti,” Zang toteaa.

”Se oli minun tekemä päätös. En tiedä, miten selittäisin sen tarkalleen, mutta tunsin olevani viimeinkin valmis siihen, että suhteemme olisi ohi. Ikään kuin olisin kasvanut sen aikaisesta ”Hollywoodin lukiolaistyttö” -versiostani ulos. Halusin selvittää, kuka olen, ja mitä haluan,” Zang lisää.

Hän kertoi päättäneensä puhua suhteesta nyt, sillä viimeiset otsikot ovat olleet hänen mielestään ikärasistisia.

”Nyt yli 20 vuotta myöhemmin luen otsikoita ja somekommentteja, joissa hänen eksiään kuvaillaan ”ikääntyneiksi”, ja että he olisivat ”liian vanhoja Leolle 25-vuotiaina”. Luulen, että me kykenemme fiksumpaan. Millaisen viestin oikein lähetätte nuorille ihmisille?” Zang kummastelee.

”Mitä tulee Leoon ja hänen viimeisimpään eroon, ken tietää, mitä tapahtui. Ehkä hän (Morrone) todella välitti hänestä, mutta oli valmis siirtymään elämänsä toiseen vaiheeseen. Ehkä ero on väliaikainen tai sitten se ei kuulu meille. Mutta voimmeko jo lopettaa ikärasistisen otsikoinnin ja kommentoinnin? Mutta jatketaan kuitenkin hauskojen meemien tekemistä, ne ovat todella hauskoja,” Zang jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos