Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Laulaja Evelina leikkasi hiuksensa siiliksi: kertoo nyt syitä leikkauksen taustalla

Laulaja Evelina leikkasi hiuksensa siiliksi: kertoo nyt syitä leikkauksen taustalla
Instagram / @evelinavirallinen

Laulaja Evelina yllätti seuraajansa jokin aika sitten leikkaamalla pois pitkät blondit kutrinsa. Nykyään hänellä on siilitukka. Hän avasi hiljattain Instagramissa syitä hiusenleikkuun takana.

”Muistan et oon aikalailla aina halunnu päästä leikkaamaan hiukset näin, mutta viimisen vuosikymmenen ajan oon tienny et täysin varmasti teen tän vielä joskus,” hän aloittaa.

”Hetki oli aiemmin tuntunu muutamassa kohtaa melko-mut-ei-viel-ihan-oikeelta, mut muutama viikko sitten siinä @saapra :n peilin edessä olin niin varma ku ikinä tuun olemaan. uus hius on saanu valtavasti sydämellisiä kehuja, kiitos niistä tyypit,” hän jatkaa.

Evelina sanoo, että hiukset on helppo hoitaa ja ne näyttävät hyvältä, mutta lyhyet hiukset tuovat muassaan paljon muutakin.

”Tää muutos pakottaa tarkastelemaan ja purkamaan omasta mielestä oletuksia joita maailma jatkuvasti liittää feminiinisyyteen, ulkonäköön ja arvokkuuteen. asia joka on teoriassa ”vain hiusten leikkaaminen” tulee opettaa todennäköisesti aika paljon!”

Seuraajat ovat ihastuneet Evelien hiuksiin ja kommentoineet tehokkaasti hänen julkaisemaansa kuvaan. Myös Evelinan rakas Roope Salminen on kommentoinut kuvaa liekkiemojeilla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos