Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lady Gaga bikineissä – mikä peppu!

Lady Gaga kuumissa bikineissä - mikä peppu!
AOP

Lady Gaga on aloittanut vuoden 2021 melkoisen vauhdikkaissa merkeissä. Alkuvuodesta hän esiintyi Yhdysvaltain uuden presidentin, Joe Bidenin, virkaanastujaisissa. Myöhemmin Gagan koira varastettiin tilanteessa, joka melkein maksoi hänen koiranulkoiluttajansa hengen.

Nyt Gaga on alkanut ansaitusti nauttia Los Angelesin alkukesän kauniista ilmoista. Hiljattain tämä 35-vuotias laulaja nimittäin julkaisi melkoisen upean bikinikuvan Instagramissa. Kuva oli napattu hänen Malibussa sijaitsevan talonsa takapihalla.

Kuvassa Gaga poseeraa sinisessä selättömässä uima-asussa peppu kohti kameraa. Kuva sai tuntien sisällä miljoonia tykkäyksiä ja tällä hetkellä niitä on joa yli 3 miljoonaa kappaletta. Eikä Gagan biksupeppu ole saanut huomiota turhaan!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Lady Gaga (@ladygaga) jakama julkaisu

Lady Gaga on ollut kiireinen viime aikoita. Vaikka keikat ovat olleet hiljaisemmalla saralla vuoden 2020 pandemian takia, hän on ollut kuvaamassa tositapahtumiin perustuvaa elokuvaa House of Gucci. Hän oli hiljattain myös osa sarjaa The Me You Can’t See, jossa hän paljasti joutuneensa 19-vuotiaana musiikkituottajan raiskaamaksi ja hyväksikäyttämäksi. Tämä johti raskauteen ja psykoottiseen kohtaukseen.

Gaga on kertonut aikaisemminkin siitä, mitä julkisuus ja musiikin pariss työskentely on maksanut hänen terveydelleen. Muun muassa hänen omassa Netflixissäkin näytetyssä elokuvassa Gaga kertoi paljon terveydellisistä ongelmistaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos