Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kylie Jennerin paras ystävä Las Vegasin allasbileissä – biksukuvat ovat vastustamattomat

Kylie Jennerin paras ystävä Las Vegasin allasbileissä - biksukuvat ovat vastustamattomat
Instagram / Anastasi Karanikolau

Anastasia Karanikolaou tunnetaan muun muassa Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Hiljattain uhkea Anastasia on julkaissut Instagramissa kuvan, joka näyttää hänen 10 miljoonalle seuraajalleen, kuinka timmissä kunnossa kaunotar on.

Julkaisemassaan kuvassa sosiaalisen median kaunotar nähdään kullanvärisissä bikineissä Las Vegasin allasbileissä. Hän nauttii Encore Beach Clubilla valkoviiniä ja poseeraa kameralle varsin viehkeänä.
Kuva sai hetkessä paljon tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja. Encore Beach Club tunnetaan upeista allasbileistään ja monet julkkikset viettävät aikaa kyseisellä klubill vieraillessaan syntien kaupungissa.

Anastasia ja Kylie ovat parhaita ystäviä. Heillä on jopa samanlaiset tatuoinnit: Anastasian käsivarrella on tatuointi, jossa lukee Kylien tyttären Stormin nimi.

Anastasia tuli tunnetuksi, kun Kylie julkaisi omalla Instagram-tilillään paljon yhteiskuvia. Sen seurauksena monet fanit alkoivat seurata myös Anastasiaa sosiaalisessa mediassa. Hänellä on Instagramissa jo yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos