Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kylie Jennerin biksukuva keräsi yli 7 miljoonaa tykkäystä: katso, miksi fanit kuolaavat tämän kuvan perään

Kylie Jenner kuumissa biksukuvissa
AOP

Kylie Jenner on jokaiselle tuttu seurapiiritähti, mediapersoona ja liikenainen. Vain 23-vuotias Kylie on ollut julkisuudessa koko elämänsä ajan, joten huomion keskipisteenä oleminen ei tälle naiselle ole uusi juttu. Hiljattain hänen julkaisemansa kuuma bikinikuva keräsi jopa yli 7 miljoonaa tykkäystä Instagramissa.

Kylie onkin ansainnut rentoutumishetkensä, sillä nainen tekee töitä oman kosmetiikkyrityksensä parissa ja esiintyy jatkuvasti televisiossa ja julkisissa tapahtumissa. Kylie perusti vuonna 2015 oman kosmetiikkayrityksensä Kylie Cosmetics, jonka hän suunnittelee jättävänsä nuorelle Stormi -tyttärelleen, kun on sen aika. Hänet nähdään myös sarjassa Life of Kylie ja tietysti klassisessa Keeping Up With the Kardashians.

Alla näet Instagram -julkaisun, jossa Kylie rentoutuu aurinkotuolilla kalastajahattu kasvojensa suojana. Julkaisu on tägätty kommentilla “do not disturb” eli “älkää häiritkö.” Kylie on upeassa bikinikunnossa ja monet ovatkin ihastelleet naisen vatsalihaksia kommenttiosiossa.

“Haluan pestä pyykkini vatsalihaksillasi.”

“It’s the abs for me.”

Emme itsekään meinaa saada katsettamme irti Kylien täydellisestä vartalosta, jonka peittona näemme vain pienet bikinit. Nyt on kuumaa kamaa!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Mainokset