Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Kuusinumeroista tiliä tahkoava Olavi Uusivirta kommentoi saamiaan koronatukia: ”Mietin hetken, olinko ollut ahne”

Kuusinumeroista tiliä tahkoava Olavi Uusivirta kommentoi saamiaan koronatukia: "Mietin hetken, olinko ollut ahne"
Instagram / @olaviuusivirta

Olavi Uusivirta sai korona-aikana Taikelta tukia 25 000 euroa. Helsingin Sanomien selvityksen mukaan Uusivirta tienasi kuitenkin vuosien 2020 ja 2021 aikana yhteensä 303 253 euroa.

Nyt Uusivirta on kommentoinut Facebookissaan saamiaan koronatukia. Hän sanoo hakeneensa apurahaa korona-aikana, koska hän oikeasti tarvitsi sitä.

”Mietin hetken, olinko ollut ahne. Olinko viimeinkin syyllistynyt kuolemansyntiin?” hän aloittaa.

”Jälkikäteen voidaan sanoa, että hain korona-apurahaa, vaikka tienasin silmittömät summat rahaa. Etukäteen voitiin sanoa vain, että hain apurahaa. Apu-raha, se kai on jonkinlainen vastaus avunhuutoon. Minä tosiaan huusin apua. Minä olin polvillani ja huusin apua. Rahat oli loppu, ja postilaatikkoon tulvi laskuja.”

Hän sanoi, että työt oli tässä vaiheessa peruttu eikä niitä saanut tehdä.

”Minun tilini oli tyhjää täynnä, minä vannon tämän käsi kaikilla pyhillä kirjoilla. Minulla ei ollut rahaa. Sitä ei ollut myöskään näköpiirissä. Minä hain apurahaa. Minä sain apurahaa. Laskuja tippui, ja niissä kaikissa oli pääkallon kuva.”

Hän sanoi, että jossain vaiheessa pimeydestä kuitenkin räpisteltiin takaisin valoon ja keikkoja alkoi tulla. Uusia bisnesideoita syntyi ja ne toteutuivat.

”Olinko siis ollut ahnepossu hakiessani apurahaa koronapandemian hyhmäisissä syvänteissä? Olen tähän mennessä ajatellut olevani ihan rehti kaveri, tosi ja reilu toveri. Keikkojen palkkanauhatkin on aina jaettu yhtyeen kesken kristillisen tasajaon parhaita perinteitä kunnioittaen. Haimme myös apurahoja yhtenä rintamana kiertuehenkilökuntani kanssa, samoilla määreillä ja parametreillä.”

Koko julkaisun voi lukea alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos