Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Krista Kiuru sai tyttövauvan: ”Kaikki meni hyvin, ja voimme hyvin”

Krista Kiuru sai lapsen
AOP

Kansanedustaja, perhe- ja peruspalveluministerinä toiminut Krista Kiuru (sd) on saanut lapsen. Kiuru kertoi asiasta lauantaina Twitterissä.

Tyttövauva syntyi jo torstaina, mutta Kiuru, 47,  kertoi iloisesta perhetapahtumasta lauantaina, jolloin hän myös pääsi sairaalasta kotiin.

Hän kertoi Twitterissä synnytyksen menneen hyvin.

”Kaikki meni hyvin, ja voimme hyvin”, Kiuru kirjoitti.

Kiuru kiitti suomalaista terveydenhoitoa ja sen osaavaa henkilöstöä sekä kaikkia muita auttaneita ihmisiä.

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Kiuru jäi perhevapaalle 3. helmikuuta ja hänen sijaisenaan ministerintehtävässä toimii turkulainen ensimmäisen kauden kansanedustaja Aki Lindén. Kiuru on kertonut suunnitelevansa töihinpaluuta kesän jälkeen syyskuun alussa.

Kiuru oli toivonut lasta yli kymmenen vuotta

Kiurun lapsen isä on Simo Rahikainen, jolla  on jo ennestään 12-vuotias poika. Kiuru kertoi joulukuussa Me Naiset -lehdelle, että hän on saanut luotetun lähipiirin lisäksi tukea myös lähimmiltä työkavereiltaan.

”En ole halunnut kertoa tätä iloista ja odottamatonta uutista julkisuuteen aiemmin, koska ikäni puolesta olen riskiodottaja”, Kiuru kertoi tuolloin Me Naiset – lehdelle.

Kiuru kertoo toivoneensa lasta jo yli kymmenen vuotta. Oma lapsi oli ollut siis pitkään unelmana, ja tämä haave oli ollut osin myös kipeä, sillä raskaaksi tuleminen ei ollut aiemmin onnistunut.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos