Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kourtney Kardashian ja Travis Barker taas vauhdissa — Kiihkeitä kuvia Instagramissa!

Kourtney Kardashian ja Travis Barker kiihkeinä Instagramissa
AOP

Kourtney Kardashian ja Travis Barker eivät todellakaan ole ujostelleet näyttää intohimoaan julkisesti sen jälkeen kun pari vihdoin myösi suhteensa tammikuussa. Pari kommentoi ja postaa ahkerasti someen rakkauttaan, eikä kukaan varmasti voi unohtaa videota joka sai ihmiset kohottamaan kulmakarvojaan kun Kourtney tosiaan imi Travisin peukaloa videolla. Pari myös matkustaa yhdessä ja heidät on bongattu tuplatreffeiltä Megan Foxin ja Machine Gun Kellyn kanssa— jotka ovat myös tunnettu erityisen intohimoisena pariskunta.

Kourtney ja Travis tunsivat toisensa jo pitkään ennen seurustelua ja Kourtney on myös avautunut esimerkiksi siitä kuinka hänen lapsensa viihtyivät Barkerin lasten kanssa loistavasti. Barkeria tosin yritettiin hetkellisesti yhdistää romanttisesti myös Kim Kardashianiin— väite joka kuitenkin pian tyrmättiin. Blink-182 rumpali onkin todistanut rakkautensa Kourtneylle ottamalla jopa tatuointeja kultansa kunniaksi— ja jopa Kourtney itse on tatuoinut rakastaan. Eikä tämän parin intohimo vaikuta olevan katoamassa mihinkään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) jakama julkaisu

 

Kourtney nimittäin julkaisi tuoreita kuvia parista erittäin intiimeissä tunnelmissa Instagramissa. Kuvissa paidaton Barker kannattelee Kardashiania sylissään heidän suudellessa intohimoisesti. Eikä siinä vielä kaikki— Kardashian julkaisi vielä eilen lisää kuvia joissa pari istuu sylikkäin ja Kardashian esittelee uutta timantein koristeltua hammastaan. On siis turvallista sanoa että Kourtneyn ja Travisin rakkaus vaikuttaa leimuavan yhä vahvasti aiheuttaen samalla kateutta ja ihastusta parin Instagram-seuraajissa.

Käy tsekkaamassa kiihkeät kuvat täältä ja ota pari seurantaan Intagramissa nähdäksesi tuoreet kuvat aina heti ensimmäisten joukossa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos