Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kohukiekkoilija Jere Karalahti selvittää, miksi ei ole vastannut vaalikoneisiin: ”Antaa muiden puhua”

Kohukiekkoilija Jere Karalahti selvittää, miksi ei ole vastannut vaalikoneisiin: "Antaa muiden puhua"
Instagram / @jerekaralahti

Kohukiekkoilija Jere Karalahti ehdolla kevään eduskuntavaaleissa ja häntä voi äänestää Helsingin vaalipiirissä. Hän on Liike Nytin ehdokas.

Tähän saakka hän on pysytellyt poissa parrasvaloista eikä Jerellä ole esimerkiksi omia vaalisivuja. Entistä erikoisempaa on se, että Jere ei ole vastannut vaalikoneisiin. Nyt hän on avannut päätöstään tarkemmin Instagramissa.

”Tietäjät tietää et ku niitä on nykyään niin paljon esim:iltalehden, Ilta-Sanomien, Hesarin, auto&liikenne alan, erikielten ja vaikka ties mitä vaalikoneita ni antaa muiden tehdä ”small talkit” ja puhua ja vastata mitä ihmeellisimpiin kysymyksiin ja muistakaa et se kaikki on vaan puhetta ni sen taki mua et sieltä löydä,” Jere kirjoittaa kuvajulkaisun yhteydessä.

Jere kertoo hoitavansa vaalihommat somessa, kuten Instagramissa.

”Teot puhuu enemmän kuin tuhat sanaa tai vastausta ja varsinkin te kaikki mun messissä olevat ni tiedätte kyl mitä mä ajattelen mistäkin ja mitä asioita mä lähden parantamaan ja mikä tärkeintä ni meillä täällä Suomessa on paljon viisaita ihmisiä jotka osaa vastata oikein ja myös tarvittaessa tehdä oikeita valintoja ja tekoja ja mulla on omat vahvuudet ja jos me vaan yhdessä aletaan toimimaan ni me noustaan tästä paskasta missä meidän Rakas Isänmaa tällä hetkellä,” Jere jatkaa.

”T. KANSAN edustaja,” Jere päättää pitkän julkaisunsa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos