Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kiti Kokkosen varoittava sana talvella liikkuville: ”Vieläkin viheltää päässä”

Kiti Kokkosen varoittava sana talvella liikkuville: "Vieläkin viheltää päässä"
Instagram / @kitikokkonen

Näyttelijä Kiti Kokkonen on tullut monille tutuksi Tanhupallona, mutta teatterin ystävät ovat nähneet Kitin myös useaan otteeseen lavoilla esiintymässä.

Hyväntuulinen Kiti jakaa somessa usein kuulumisiaan ja esittelee upeita ruukkujaan ja käsitöitään, joiden tekemiseen hän on hurahtanut tosissaan.

Hiljattain Kiti kuitenkin kertoi hieman ikävämmästä asiasta. Hän oli liukastunut liukkaalla tiellä ja saanut aivotärähdyksen, joka ei vieläkään ole laantunut.

Kiti julkaisi Instagramissa selfien ja varoittaa muita.

”Muistakee pukeutua lämpimästi pakkasilla ja hiipiä varovasti liukkailla teillä. Humpsahdin viime lauantaina kunnolla pää edellä jäähän ja onneksi tuli vaan lievä aivotärähdys, mutta vieläkin viheltää päässä,” Kiti sanoo somessa.

Kiti kertoi jokin aika sitten osallistuneensa hauskaan teatteriesitykseen, jossa käsiteltiin vatsaan liittyviä haasteita.

”Mulla on ollut jo 30 vuotta erilaisia haasteita vatsaan liittyen. Ulkonäöllisiä ja toiminnallisia. Vuosien myötä on onneksi oppinut suhtautumaan erilaisiin yllätystilanteisiin lähinnä huumorilla, mutta yhä meinaa ajoittain mennä hermot, jos vatsa rupeaa liikaa määrittelemään arjen kulkua. Kun Miika kertoi ideastaan käsitellä vatsaan liittyviä haasteita teatteriesityksessä – innostuin VÄLITTÖMÄSTI. Pyydettiin vuosi sitten ihmisiltä omakohtaisia kokemuksia vatsaan liittyen ja jälleen kerran tajusin, että me ihmiset ei koskaan olla yksin haasteidemme kanssa,” Kiti kertoi Instagramissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos