Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Kimmo Vehviläisen lomahavainnot miesten rantakäyttäytymisestä: ”Jatkan tarkkailua”

Kimmo Vehviläisen lomahavainnot miesten rantakäyttäytymisestä: "Jatkan tarkkailua"
Instagram / Kimmo Vehviläinen

Juontaja Kimmo Vehviläinen on paraikaa lomailemassa Kreikassa. Hän on lomalla yksinään, koska yrittäjä-rakas ei ilmeisesti ehtinyt mukaan. Kimmo kertoo panneensa merkille kaksi mielenkiintoista asiaa miesten rantakäyttäytymiseen liittyen. Hän julkaisi mietteidensä yhteydessä kuvan itsestään Kreikassa.

”Ennen vanhaan miesten tehtävä uimarannalla oli loiskuttaa vettä ja tehdä kaikenlaisia temppuja vedessä. Ajella vesijeteillä jne. Nykyään miesten pääasiallinen tehtävä on ottaa vaimostaan/tyttöystävästään kännykällä kuvia rannan tuntumassa. Ja niitä otetaan paljon. Ja se kestää. Tällä selittäisin osaltaan miesten tilastollisen peruskunnon laskun,” hän kertoo ensimmäisestä havainnostaan.

Seuraava havainto oli monien seuraajien mielestä mielenkiintoinen.

”Hämmästyttävän usein mies kävelee pois rannalta, tai pitkin rantabulevardia kaksi metriä puolisoaan edellä. Kompensoiko hän tällä hiihtämisellä tuntikausia jatkuneen kuvaamisen aiheuttamaa staattisuutta? Voi olla. Silti rohkenen sanoa: Kävelkää nyt herrat hyvät rakkaanne kanssa samaa tahtia. Vierekkäin. Siitähän ajatuksessa ”yhteisestä taipaleesta” on kaiketi kyse,” hän miettii.

”Jatkan tarkkailua,” hän vielä lisää ja seuraajat jäävät innokkaana tuolin laidalla istuen odottamaan seuraavaa havaintopäivitystä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos