Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kim Kardashian paistatteli päivää luonnon helmassa: käteen oli tarttunut jotain mukaan

Kim Kardashian paistattelee päivää luonnon helmassa
AOP

Kim Kardashian on taas ihastuttanut meitä Instagramissa viimeisimmällä julkaisullaan. Kim on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja jakaa jatkuvasti uusia kuvia faniensa iloksi. Tällä hetkellä Kimillä onkin Gramissa jo yli 200 miljoonaa seuraajaa, jotka seuraavat tämän Kardashianin puuhia.

Viimeisimmässä päivityksessä Kim on lähtenyt bikinit päällä luonnon helmaan. Hänet nähdään kuvasarjan kuvissa viettämässä aikaa luonnossa jopa nurmikolla makoillen. Vihreät bikinit pääsevät hienosti oikeuksiinsa Kimin ihoa vasten. Etenkin viimeisimmässä kuvassa pääset ihastelemaan virheetöntä ihoa, uhkeaa povea ja upeita biksuja jopa lähietäisyydeltä.

Kun tutkit kuvaa hieman tarkemmin huomaat, että Kimin käteen on tarttunut jotain ennen kuvaussession alkamista. Hänellä on nimittäin mukanaan 818-merkkinen tequila pullo. Lieneekö suunnitelmissa bileet?

Kuvasarja sai nopeasti huiman määrän tykkäyksiä oikealta ja vasemmalta ja kommenttikenttä on täynnä fanien ihastelevia kommentteja. Kuuma Kim nähdäänkin entistä kuumempana tässä kuvasarjassa.

Käy tykkäämässä ja kommentoimassa Kimin Instagramissa ja tsekkaa samalla kaunottaren tarinat. Jos upotus ei näy, katso se täältä.

Mainokset