Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kiira Korven riipaiseva päivitys: ”En pystynyt sitoutumaan”

Kiira Korven riipaiseva päivitys: "En pystynyt sitoutumaan"
Instagram / Kiira Korpi

Entinen taitoluistelija Kiira Korpi kertoi hiljattain faneilleen ikäviä uutisia. Häntä ei nimittäin nähdä uudessa Lumikuningatar-jääshowssa. Sen sijaan hänen tilalleen tulee Laura Lepistö.

”Upea Lumikuningatar-jääshow nähdään tänä vuonna ilman minua. Valitettavasti en pystynyt aikataulusyistä sitoutumaan rooliin enää sen jälkeen kun esityksiä jouduttiin siirtämään vuodenvaihteessa kokonaisella vuodella eteenpäin,” Kiira kertoo somessa.

Alun perin näytösten piti alkaa tammikuussa 2022.

”Uusi Lumikuningatar on valloittava ystäväni Laura Lepistö. Olen todella kiitollinen että sain olla mukana rakentamassa näin ainutlaatuista tuotantoa Suomessa, ja toivon Lauralle ja koko kertakaikkisen mahtavalle työryhmälle parhainta onnea tulevalle kaudelle!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Laura on innoissaan roolistaan.

”Vihdoin saan kertoa miksi jäähallista on tullut taas paras työpaikka viime viikkoina!! Lumikuningatar -jääshow nähdään vihdoin ensi vuodenvaihteessa, ja sain ottaa ihan uskomattoman ihanan haasteen vastaan. ’Vielä kerran’ saan luistella täydestä sielustani ammatikseni, kun astun Lumikuningattaren rooliin,” Laura kertoo omalla Instagram-tilillään.

”Kaikista eniten odotan sitä maagista hetkeä johon saadaan yleisön kanssa yhdessä lumoutua Nokia Arenalla vuodenvaihteessa. Luisteleva taide, musiikki, maailmanluokan työryhmän mahdollistamat puitteet pukuineen, valoineen, lavastuksineen ja juonenkäänteineen. Pimeä ja hiljainen halli, yhteinen odottava jännitys, josta alkaa ensimmäisen syttyvän valospotin myötä parituntinen Lumikuningattaren tarina. Saan jo nyt kylmiä väreitä ajatuksesta, että saan jakaa sen hetken teidän kanssa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos