Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Khloé Kardashianin kuuma Pilates-jumppa näyttää, miten peppu saadaan timmiksi

Khloé Kardashianin kuuma Pilates-jumppa näyttää, miten peppu saadaan timmiksi
Instagram / Khloé Kardashian

Khloé Kardashian jumppaa mielellään pitääkseen kroppansa kuumana ja peppunsa timminä. Hiljattain julkaisemassaan Instagram-videossa hän näyttää klipin kuumasta Pilates-jumpasta, joka selvästi pitää hänen peppunsa hyvännäköisenä.

Khloé julkaisi hiljattain Gramissa videon, jossa hän makaa Pilates-laitteen päällä jalat nostettuna, polvet 90-asteen kulmassa, peppu ilmassa ja pallo sisäreisien välissä. Hän liikuttaa Pilates-laitteella itseään edestakaisin, suoristaen jalkansa ja palaten takaisin aloitusasentoon. Tämä liike laittaa peppulihakset koville ja pitää syvät vatsalihakset timmissä kunnossa.

Klippi on lyhyt, mutta kertoo paljon siitä, mite Khloé saa pidettyä vartalonsa niin upeassa kunnossa. Videolla on jo yli 5 miljoonaa katselukertaa ja se on saanut paljon tykkäyksiä ja kommentteja.

Eikä verkkokalvojamme haittaa myöskään se, että videossa tulee hienosti esille Kardashianin kuuluisa takapuoli tiukoissa legginseissä.

Kokeile alla olevaa Pilates-jumppaa itsekin. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Tässä julkaisussa näet hyvin, miten Pilates on pitänyt huolen Khloén kropasta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset