Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Khloé Kardashianilla 178 miljoonaa seuraajaa Instagramissa: julkaisi sen kunniaksi kuvan yläosattomissa

Khloé Kardashianilla 178 miljoonaa seuraajaa Instagramissa
Instagram / Khloé Kardashian

Khloé Kardashian on hiljattain saavuttanut jopa 178 miljoonaa Instagramissa. Sen kunniaksi nainen päätti julkaista kuvan yläosattomissa. Ihan täysin taka-ajatuksettomasta kuvasta ei kuitenkaan ollut kyse, vaan kyseessä oli samalla farkkumainos. Khloé nimittäin poseerasi kuvassa yläosattomissa pelkissä farkuissa, hiukset rintojen peittona.

Kuva on saanut suuren suosion sattuneesta syystä ja monet ovat kommentoineet positiivisesti kuvan kommenttikenttään. Hänen siskollaan Kim Kardashianilla on 248 miljoonaa seuraajaa ja Kourtney Kardashianilla 139 miljoonaa seuraajaa.

Khloélla on lapsi nimeltään True, josta hän julkaisee myös silloin tällöin kuvia Instagramissa. Khloé tunnetaan paitsi Kardashianit -ohjelmasta, myös hänen omasta ohjelmastaan Khloé Take Miami.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jokin aika sitten Khloé julkaisi kuvan itsestään luonnollisissa hiuksissaan. Hänellä on oikeasti kiharat hiukset, joissa hän näyttää hyvin suloiselta. Yleensä hän suoristaa hiuksensa näyttämään silkkisiltä. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset