Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kendall Jenner unohti rintaliivit kotiin – pikkutoppi ei paljon peitellyt

Kendall Jenner unohti rintaliivit kotiin - pikkutoppi ei paljon peitellyt
AOP

Kendall Jenner (25) jäi hiljattain paparazzien kameraan käytyään tankkaamassa Kalifornian Malibussa ilman rintaliivejä. Mallikaunotar kuljetti varsin upeaa amerikkalaista klassikkoautoa, nimittäin vuonna 1960 valmistunutta Cadillac Eldoradoa.

Jenner pysähtyi tankkaamaan klassikkonsa eräälle bensa-asemalle, jossa paparazzi ikuisti hänet ilman rintaliivejä. Jennerillä oli päällään vihreä ohut toppi, joka ei peitellyt mallin rintoja ollenkaan. Näyttää myös siltä, että Jennerillä saattoi olla hieman kylmä. Hänellä oli päällään myös vaaleat housut, buutsit ja aurinkolasit. Timmissä kunnossa oleva Kendall oli melkoinen näky ajaessaan upeaa klassikkokaaraansa.

Hän ajoi autonsa bensa-asemalle ja kyykki sen taakse pumppaamaan autoon bensaa. Sen jälkeen hän sinkaisi maski naamallaan sisälle maksamaan. Paparazzit saivat Jenneristä hyvin paljastavat kuvat ennen kuin hän hyppäsi takaisin autoonsa ja porhalsi pois.

Cadillac Eldorado on yksi menneiden vuosien luksusautoista, joka on nykyään haluttu klassikko. Tällaisella menopelillä kelpaakin kulkea Kalifornian Malibun upeassa säässä kevyissä vaatteissa.

Jennerin vaatteet eivät jättäneet paljon arvailujen varaan.

Kendall Jennerin rintsikat jäivät kotiin

AOP

Ja saattoipa mallikaunottarella olla myös hieman kylmä, ainakin näistä kuvista päätellen.

Kendall Jennerin rintsikat jäivät kotiin

AOP

Mainokset