Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Katso: Arman Alizad sättii brittiläisiä turisteja: ”Kaikki, mihin ne koskee…”

Katso: Arman Alizad sättii brittiläisiä turisteja: "Kaikki, mihin ne koskee..."
Instagram / Arman Alizad

Arman Alizad etsii ikuista nuoruutta ohjelmassaan Arman ja viidenkympin kriisi. Viimeisimmässä jaksossa Arman ja hänen tyttärensä Daniela lähtivät Ibizalle. Tytär viettää rennompaa tyttöjen viikonloppua, kun taas Arman bilettää täysillä.

Arman suuntaa Sant Antonin kaupunkiin, joka on suosittu brittiläisten turistien keskuudessa. Arman laukookin brittituristeista tiukkaa kommenttia.

”Heidän ryyppäyskulttuurinsa ja yleinen sekoilu viimeiset parikymmentä vuotta ovat tehneet tästä paikasta helvetin, ja se on sääli, koska tämä oli aikoinaan niin upea paikka.”

Arman vieraili paikallisessa rantabaarissa, jossa taannoin oli tapana nauttia juomia ja ihastella auringonlaskua. Nyt auringonlaskun ihastelun sijaan baarissa ihastellaan halpoja shotteja.

”Nyt tästä on tullut tällainen Pattayan kopio, josta saa eurolla shotteja. Britit ovat paskoneet tämänkin. Ne kiertää ympäri maailmaa, ja kaikki, mihin ne koskee, ne paskoo sen.”

Arman on taannoin puhunut uusperheen arjesta, jossa lapsia riittää ja aika on tiukalla. Hän kertoo sen olevan palkitsevaa, mutta haastavaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos