Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katri Haapasen tyrmäävä muodonmuutoskuva: onko tässä sama ihminen?

Katri Haapasen tyrmäävä muodonmuutoskuva: onko tässä sama ihminen?
Instagram / @katrimarikahaapanen

Katri Haapanen (os. Sorsa) tunnettiin taannoin viihdelehtien sivuilta, mutta sittemmin hänet on nähty chat-juontajan hommissa ja tositv-sarjoissa.

Katri julkaisee somessa monesti kehopositiivisuuteen liittyviä otoksia. Nyt hän on julkaissut rehellisen kuvaparin, jossa hän esittelee muodonmuutostaan tammikuun ja heinäkuun välillä.

Vasemmalla puolella olevassa kuvassa hän poseeraa hiukset sekaisin, vatsa pömpöllään valkoisessa t-paidassa. Oikeanpuoleisessa kuvassa hänellä on bikinit yllään ja kasvoillaan tyytyväinen ilme.

Kuvatekstissä hän paljastaa sairastuneensa viime vuoden lopulla masennukseen.

”Viime vuoden lopulla sairastuin masennukseen. En olisi ikinä itsestäni uskonut.. en siis koskaan. Masennus sai minut melkein täysin sängyn pohjalle, kunnes en enää tunnistanut itseäni. Aluksi tunsin häpeää, riittämättömyyden tunnetta ja minusta tuntui siltä, että en edes arvostanut elämääni,” Katri paljastaa.

”Miten minä, joka rakastin elämää muuttuikaan ihmiseksi, joka masentui? Se olikin loistava kysymys ja siihen vastausta etsiessäni muistin, että ihmiselle rakkaudella räätälöidyt kärsimykset osuvat juuri siihen, missä hän on kuvitellut olevansa vahvimmillaan,” Katri sanailee.

Seuraajat ovat jakaneet kommenteissa kannustavia ja myötätuntoisia kommentteja.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos