Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katri Haapanen pylly paljaana: ”Olen aivan eri ihminen”

Katri Haapanen pylly paljaana: "Olen aivan eri ihminen"
Instagram / @katrimarikahaapanen

Taannoisina vuosina Katri Haapanen eli tuolloin Katri Sorsa tunnettiin niin tositv-sarjoista kuin juorulehtien sivuilta. Sittemmin Katri on kääntänyt elämänsä suunnan ja opiskeli suntioksi.

Hän on viime aikoina julkaissut jonkin verran kuvia Instagramissa ja puhunut masennuksesta parantumisesta. Hän kertoi tämän vuoden kesällä sairastuneensa viime vuonna masennukseen.

”Viime vuoden lopulla sairastuin masennukseen. En olisi ikinä itsestäni uskonut.. en siis koskaan. Masennus sai minut melkein täysin sängyn pohjalle, kunnes en enää tunnistanut itseäni. Aluksi tunsin häpeää, riittämättömyyden tunnetta ja minusta tuntui siltä, että en edes arvostanut elämääni,” Katri sanoi Instagramissa.

”Miten minä, joka rakastin elämää muuttuikaan ihmiseksi, joka masentui? Se olikin loistava kysymys ja siihen vastausta etsiessäni muistin, että ihmiselle rakkaudella räätälöidyt kärsimykset osuvat juuri siihen, missä hän on kuvitellut olevansa vahvimmillaan,” hän kertoi somessa.

Nyt Katri on julkaissut hyväntuulisen pyllyselfien, jossa hän kuvaa omaa peppuaan peilin kautta. Kuva sai hetkessä huimasti tykkäyksiä.

”Keho vaatii lempeyttä, liikettä, lepoa, haasteita, armoa ja tietynlaista nöyryyttä. Olen aivan eri ihminen, mitä tammikuussa. Keho ja mieli kiittää,” Katri kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Samalla hän toivottaa kaikille hyvää viikkoa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos