Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katiska-vyyhdistä tuomiota istuva Niko Ranta-aho aikoo puhua suunsa puhtaaksi

Katiska-vyyhdistä tuomiota istuva Niko Ranta-aho aikoo puhua suunsa puhtaaksi
Instagram / @metropoli_net

Niko Ranta-aho istuu parhaikaa kakkua Katiska 1- ja Katiska 2-huumevyyhdeistä. Yhteensä tuomiota on nyt annettu 13 vuotta: 11 vuotta ensimmäisestä ja kaksi vuotta toisesta vyyhdistä. Niko sai hiljattain viimeisimmän oikeudenkäyntinsä pulkkaan ja on nyt päättänyt puhua suunsa puhtaaksi ja suostua kaikkiin haastatteluihin.

”Media marraskuu. Nyt on Katiskan hovi istuttu loppuun. Toukokuusta asti on painettu ja välillä jopa kisakunto on ollut kyseenalaistettuna. Matkaselli 10 porukalta kiitokset Vantaan vankilan henkilökunnalle, erityisesti ”Big Tonylle”. Nyt on palattu takaisin arkeen Riihimäellä ja takana jo tuhat vuorokautta vankeutta,” Niko päivittää kuulumisiaan Instagramissa tänään torstaina (3.11.).

”Olen kieltäytynyt tämän vuoden haastatteluista, mutta nyt kun Katiska 1 hovi on saatu päätökseen ja viime viikolla tyydyin Katiska 2 tuomioon, niin ajattelin loppu vuoden ajan suostua lähtökohtaisesti kaikkiin haastatteluihin, oli kyse sitten lehti, tv, radio tai podcast alustoista,” Niko kirjoittaa ja antaa myös sähköpostiosoitteen.

Niko kertoi aikaisemmin toukokuussa Instagramissaan, että Katiska-vyyhdistä kirjoitettuja kirjoja ei oltu kirjoitettu yhteistyössä hänen kanssaan ja hän sanoo kirjojen olleen totuudenvastaisia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos