Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katariina Juselius lateksisessa lentoemännän asussa: katso kuvat!

Katariina Juselius lateksisessa lentoemännän asussa: katso kuvat!
Instagram / @katariinajuselius

Somevaikuttaja Katariina Juselius kertoi viime vuoden lopussa saaneensa levytyssopimuksen. Hän julkaisi ensimmäisen oman biisinsä tammikuussa: Mikkeli mielessäin on jo saanut seuraajilta huiman suosion.

”Aloin käymään pari vuotta sitten laulutunneilla kehittääkseni omaa ääntäni ja ihan silkasta mielenkiinnosta musiikkiin. Olen soittanut pienenä rumpuja, mutta harrastus jäi silloin kilpaurheilun takia. Ura laulajana ei todellakaan ollut tavoite, se oli lähinnä pikku-Katariinan täysin saavuttamattomissa oleva unelma,” Katariina kirjoitti somessa tammikuussa.

Katariina on nyt julkaissut toisen biisinsä nimeltään Kiitorata. Hän julkaisi Instagramissa kuvia itsestään sinisessä lentoemännän lateksimekossa ja kertoo biisin löytyvän Spotifystä.

””Kiitorata” ulkona nyt. Kipale löytyy suoratoistopalveluista (Spotify, Apple Music) sekä YouTubesta,” Katariina kirjoittaa kuvatekstissä.

”Iso kiitos taas tiimille ja kaikille, jotka ovat olleet mukana! Musavideo on tulossa, mutta siitä lisää ensi viikolla.”

Seuraajat ovat ihastuneet Katariinan uuteen kipaleeseen.

”Täällä jorattiin aamu tän tahtiin! Tarttuva biizi,” yksi kommentoi.

”Huippu biisi,” toinen sanoo.

”Ihana,” kommentit jatkuvat.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos