Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Kari Väänänen avoimena seksitouhuistaan: ”Orgioita ja yhteisnainteja”

Kari Väänänen avoimena seksitouhuistaan: "Orgioita ja yhteisnainteja"
Instagram / @rajatonoffocial

Ohjaaja Kari Väänänen kertoi elämänkertakirjassaan Vänä elävänä -elämäkertakirjassaan (toimittanut Tuomas Marjamäki / Docendo 2022) avoimesti seksirallatteluistaan.

Ohjaaja kertoo, että murrosiässä tytöt alkoivat kiinnostaa enemmän kuin vähän.

”Silloin rupesivat tytöt kiinnostamaan kovin. Ja rupesivat kiinnostamaan niin, etten enää öisin unta saanut. Seisoi koko ajan, koko ajan! Se oli hirvittävää se seisottaminen,” Kari kertoo.

Ensimmäistä kertaa hän pääsi tytön kanssa kosketuksiin uimaseuran kisamatkalla bussin takaosassa.

”Siellä me räpötimme toisiamme. Hän oli ensimmäinen, joka niin sanotusti antoi. Siihen aikaan naiset pelkäsivät hysteerisesti raskaaksi tulemista. Kyllä minä aina sisälle kerkesin, mutta siihen se jäi. Tämä tapahtui useamman kerran, ja ymmärrettävistä syistä naiset kyllästyivät siihen, kun minä en älynnyt ostaa kortsuja,” Kari kertoo kirjassa.

18-vuotiaana hän deittaili kuorotyttöä, jolla oli e-pillerit.

”Hänellä oli e-pillerit, joten siinä sai vapaasti roiskia menemään. Ja kyllä minä roiskinkin, voi herranjumala, kun pääsi makuun niin sitä ei estänyt enää mikään,” Kari kuvailee kirjassa.

Helsingissä oli 1970-luvulla KOM-teatteri, Kellariteatteri, Helsingin Ylioppilasteatteri ja Suomen Teatterikoulu, joista koostui eräänlainen seksirinki, joka ”panna paukutteli suloisessa sekamelskassa ympäri ämpäri.”

”Voi sitä lihan paukuttamisen iloa! Sitä riitti! Pidettiin orgioita ja yhteisnainteja ja jos sun vaikka mitä hauskaa temmellystä. Oltiin kaksin ja kolmisin, ja samassa sängyssä saattoi seksin iloista nauttia useampikin pariskunta. Minä osallistuin näihin ilotteluihin koko sydämelläni. Naiset olivat hyvin aktiivisia ehdottelemaan vaikka mitä pelehtimisiä. Sukupuolisen säännöstön rajat ja kaavat alkoivat murtua vauhdilla,” Kari kertoo.

Monet suhteet jäivät jopa vain yhden illan ratoksi.

”Välillä olin kolmen naisen kanssa samana päivänä. Ensin heräsin jonkun tyttösen vierestä ja suoritimme aamunainnin. Sitten lähdin krapuloissani käymään tuttavieni luona Suomenlinnassa ja tapasin sattumalta naisen, joka ilmaisi halunsa hyvin selvästi – ja eiku naimaan. Taas kapakkaan ja sieltä panemaan erästä opettajakunnan edustajaa, joka edustikin varsin ansiokkaasti koko yön.”

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos