Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kahdeksan faktaa Rosanna Kuljusta: tämä asia saa hänet ahdistumaan

Kahdeksan faktaa Rosanna Kuljusta: tämä asia saa hänet ahdistumaan
Instagram / @rosannakulju

Somevaikuttaja Rosanna Kulju vetää Piritta Hagmanin kanssa podcastia nimeltään Pimppiheimo. Hän on myös somevaikuttaja ja julkaisee Instagramissa usein yhteistyöjulkaisuja sekä tietysti vilauksia omasta arjestaan.

Hiljattain Rosanna paljasti seuraajilleen kahdeksan satunnaista faktaa itsestään. Hän kertoo muun muassa pitävänsä ostoksilla käymisestä ja pyykin pesemisestä.

”Rakastan käydä ostoksilla oikein isossa marketissa ja hipelöidä ihan kaikkea. Tunnen suurta tyydytystä kun käytän jonkun tuotteen loppuun ja saan laittaa sen roskiin ja avaa uuden. Mulla on pakkomielle aamuisin HETI avaa ikkuna ja petaa sänky. Rakastan pestä ja laittaa pyykkiä kuivumaan,” Rosanna aloittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä ja jatkaa:

”INHOAN jalkoja ja mun jalkoihin tai hiuksiin saa koskea ainoastaan mun poikaystävä kampaajan lisäksi. Näen unia edelleenkin ruotsiksi vaikka oon asunut Suomessa jo tyyliin 17 vuotta.”

Rosanna paljstaa myös, mikä asia saa hänet ahdistumaan.

”Mä en voi laittaa nukkumaan ilman et whatsapp/meili on TYHJÄ. Ahdistun ihmisten 26252517 lukemattomasta meilistä/wappiviestistä. En voi sietää laiskoja/ kaikesta vinkuvia ihmisiä. Jokainen on vastuussa omasta elämästään.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos