Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jucci Hellström sai väärän diagnoosin: ”Henkisesti kuolin sillä hetkellä”

Jucci Hellström sai väärän diagnoosin: "Henkisesti kuolin sillä hetkellä"
Instagram / @juccihellstrom

Entinen Hunks-tanssija Jucci Hellström kertoi viime syksynä sairastavansa peräsuolen syöpää.

Hoidot aloitettiin heti ja huhtikuussa mies kertoi somessa selättäneensä syövän.

Jucci päivitti kuitenkin keskiviikkona Instagramiin lyhyen tarinan itsestään sairaalassa ja sanoi saaneensa todella huonoja uutisia. Hän ei tuolloin avannut asiaa tarkemmin.

Nyt tanssija on kertonut lisää asiasta.

Radiologi oli kertonut Juccille sairaalassa, että hänellä on maksasyöpä. Diagnoosi oli kuitenkin onneksi osoittautunut vääräksi.

”Menin sairaalaan, koska en ole pystynyt istumaan normaalisti 11 viikkoon, eli syöpäleikkaukseni jälkeen, ja tiesin, että se on infektio. Mielenkiintoisen CT-kuvauksen ja pitkän odotuksen jälkeen lääkäri vihdoin lähestyi minua ja kertoi minulle, että se on infektio,” Jucci kirjoittaa somessa vapaasti suomennettuna.

”Pelko siitä, että joudun taas leikkaukseen, iski minuun kovasti. Mutta… Lyhyen hiljaisuuden jälkeen lääkäri toimitti järkyttävän uutisen. He olivat löytäneet syövän maksastani!! Kuinka tämä on mahdollista… Kävin juuri tämän kaiken läpi.. Miten tämä oli voinut jäädä huomaamatta?”

”En osaa selittää mitä mielessäni liikkui, mutta henkisesti kuolin sillä hetkellä.”

Jucci halusi kertoa asiasta heti äidilleen.

”Seuraavana päivänä melkein unettoman yön jälkeen, yritin käyttäytyä normaalisti, vaikka minua pelottikin. Suuri ongelma oli, kuinka kerron tästä äidilleni. Se puhelu oli sydäntä särkevä, mutta puhelu jouduttiin lopettamaan, kun toinen lääkäri käveli sisään. Hän kertoi minulle tulehduksesta ja kysyi, onko minulla kipuja. En siitä paljoa välittänyt,” hän jatkaa.

Seuraavaksi lääkäri paljasti, että Juccin saama diagnoosi oli ollut väärä: radiologi oli ollut väsynyt ja antanut miehelle väärän diagnoosin.

”Ainoa asia mielessäni oli järkytys. Luulen, että lääkäri selitti useita kertoja, mutta olin järkyttynyt.. Mitä? Sitten hän sanoi.. Se oli väärä diagnoosi. Radiologi oli ollut melko väsynyt ja teki väärän diagnoosin. Mitä?!”

”Bla bla bla.. en kuullut sanaa.. Aloin vain itkemään enkä tiennyt pitäisikö minun halata vai kuristaa tätä pitkää miestä?! Toinen soitto äidilleni oli aivan hullu. Jos ensimmäinen syöpä ”kokemus” ei tehnyt sitä, tämä teki!”

Jucci sanoo, ettei koskaan enää ota elämää itsesäänselvyytenä.

”En tule koskaan pitämään päivääkään itsestäänselvyytenä loppuelämäni aikana. Aion vaalia helvettiä jokaisesta hetkestäni. Olette kaikki täyttäneet sosiaalisen mediani ja puhelimeni niin suurella rakkaudella. Joten minun piti kertoa teille tämä pitkä tarina. Olen niin kiitollinen kaikesta. Kiitos. Pitäkää päänne pystyssä ja muistakaa hymyillä,” hän toivottaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jucci Hellström (@juccihellstrom) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos