Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Johanna ja Renny Harlin päättivät uudesta kodistaan: asettuvat yllättävään kaupunkiin

Johanna ja Renny Harlin päättivät uudesta kodistaan: asettuvat yllättävään kaupunkiin
Instagram / Johanna Harlin

Johanna ja Renny Harlin ovat jo jonkin aikaa puhuneet siitä, että he haluavat asettua asumaan yhdessä jonnekin Suomen ulkopuolelle. Viimeinen vuosi on vietetty Bulgarian Sofiassa ja nyt puhaltavat uudet tuulet. Renny sai hiljattain uuden Luokkakokous -leffan purkkiin ja häätkin on jo juhlittu (virallisesti ainakin).

Pariskunta on jo jonkin aikaa miettinyt, minne he asettuvat asumaan. Puheena oli muun muassa Yhdsvaltojen Miami. Nyt he ovat kuitenkin päättäneet asettua Iso-Britannian Lontooseen. Muuttoonkin on enää vain pari viikkoa Johannan Instagramin perusteella.

“Vuosi Sofiassa kanssasi tuli täyteen. Elämäni paras vuosi! Nyt on aika kohdata uusia seikkailuita yhdessä. Viisi päivää hääviikkoomme. Kahden viikon päästä muutetaan uuteen kotiimme Lontooseen. Elämä on täydellistä,” Johanna hehkutti julkaisussaan.

Johanna Harlin on kertonut muun muassa siitä, kuinka onnellinen hän on miehensä kanssa. Instagramissa aktiivinen Johanna tekee töitä esimerkiksi näyttelijänä ja hän on vilahtanut jopa miehensä elokuvassa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset