Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Joalin Loukamaa poseeraa paljastavissa kuvissa – nyt riittää pintaa!

Joalin paljasti pintaa Instagramissa
AOP

Joalin Loukamaa (19) on Selviytyjät Suomi -sarjan kaunotar, joka hiljattain julkaisi Instagram -tilillään rohkeita kuvia. Kuvasarjassa Joalin nähdään asuissa, jotka eivät juuri peitä mitään. Kansainvälisesti tunnettu turkulaiskaunotar nähdään valkoisissa vaatteissa kuvissa, jotka ovat harvinaisen sensuellit ja seksikkäät. Moisissa kuvissa Joalinia ei ole vielä koskaan nähty.

Joalin on päässyt Selviytyjät Suomi -sarjassa jo kolmen parhaan joukkoon. Hän on myös julkaissut Instagram -tilillään mielenkiintoisia stooreja telttaöistä vaelluksista – kukapa niitä ei haluaisi katsella. Joalinilla ei syyttä suotta ole Instagramissa 3,5 miljoonaa seuraajaa ja alta löytyvät kuvat ovat takuulla saaneet useat ihmiset painamaan “Seuraa” -nappia.

Kuvat saivat hetkessä paljon positiivisia kommentteja Joalinin seuraajilta ja faneilta. Kommenteissa kehuttiin upeita kuvia ja kutsuttiin Joalinia jopa maailman kauneimmaksi naiseksi.

Tämä 19-vuotias timmissä kunnossa oleva mimmi onkin ansainnut kehut, sillä kuvat ovat vaikuttavia ja taiteellisia. Jos et vielä seuraa Joalinia Instagramissa, nyt on aika klikata sinistä “Seuraa” -nappia, jotta et jää paitsi kuumista päivityksistä.

Mainokset