Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jim Carreyn arvokas lahja elokuvansa työntekijälle – arvo noin 33 000 euroa

Jim Carrey antoi arvokkaan lahjan elokuvansa työntekijälle
AOP

Jim Carrey kuvaa parhaillaan Sonic the Hedgehog 2-elokuvaa, jonka on tarkoitus ilmestyä elokuvateattereihin huhtikuussa 2022. Elokuvien tekeminen näin pandemian aikaan ei kuitenkaan ole helppoa ja Carrey päätti muistaa elokuvan työntekijöitä erikoisella tempauksella.

Hän järjesti kuvausryhmän kesken arpajaiset, joiden pääpalkintona oli upea luksusauto. Chevy Blazer RS on Chevroletin oma citymaasturi, joka on ollut todella suosittu auto Amerikassa viime vuonna. Tämän tyylikkään auton arvo on noin 33 000 euroa, joten mistään halvasta autosta ei ollut kyse.

Auton voitti elokuvan grip-työntekijä. Hollywoodissa grip-työntekijät huolehtivat erilaisten lamppujen, varjostimien ja lavasteiden siirtämisestä elokuvapaikalla. Työ on tarkkaan säännöstelty ja grip-työntekijät eivät muun muassa saa lainkaan koskea lamppuihin, vaan heidän tehtävänsä on ainoastaan liikuttaa niitä niiden jalustojen ja kiinnitysten avulla.

Vaikka grip-työntekijätkin voivat saada keskivertoa parempaa palkkaa, ei se välttämättä täysin riitä Chevroletin kaltaisen luksusauton hankintaan.

Mainokset